Avui dimarts a Barcelona projecció de “The green musketeers”, documental del moviment lituà per la independència

lithuania believe in freedom

Avui dimarts 13 de maig a les 19:00 a la seu de l’ANC a Barcelona (Rambla Marina, 315) es projectarà el documental “The Green Musketeers” del cineasta suec Jonas Öhman, guardonat “Friend of Lithuania 2013” per la presidenta lituana Dalia Grybauskaite.

El documental parla del “Moviment verd” a Lituània als anys 80 i del seu líder, Saulius Gricius. Sent un moviment marginal es converteix en un dels impulsors de la independència dels països bàltics i se situa al centre d’atenció política. És una història sobre els anys durs fins al 1991 i sobre les persones que perseguien els seus ideals en els moments decisius amb accions espectaculars.

Visiteu el tràiler a aquest enllaç.

Ens ha proposat projectar aquest documental a Catalunya, ja que el contingut pot ser interessant de ser visionat per la societat catalana. Es tracta d’una versió encara no-editada, la qual cosa fa aquesta projecció especialment interessant, ja que Catalunya serà un dels primers llocs on es veurà el documental fora de Lituània. El documental és en lituà amb subtítols en anglès.

Us convidem a assistir-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.