El Full de Ruta queda aprovat a Tarragona. Comença el compte enrera!

Aquest dissabte més de 7.000 adherits a l’ANC ens vam aplegar al Tarraco Arena Plaça, amb Sant Cugat, com veureu, molt ben representat.

Foto amb Viladric assemblea Tgn 140405 def

Vam escoltar i aprovar els resultats de l’exercici 2013-2014 i el full de ruta que ens guiarà durant els propers mesos. Un full de ruta especialment engrescador amb multituds d’actes durant tot l’estiu, amb mobilitzacions arreu del país durant el matí de la Diada i amb la concentració de la V a Barcelona per la tarda, i amb accions diàries fins el dia de la Consulta el 9N, el nostre gran objectiu d’enguany.

image_2image_5

Però del que ens hem de sentir especialment satisfets és que, com ho va confirmar la participació en l’acte d’Òmnium Cultural i de l’AMI, així com l’assistència de nombroses entitats i partits polítics, l’ANC reflecteix actualment un moviment  aglutinador pacífic on la paraula democràcia guia tots i cadascun dels nostres passos.

image_1 image_3

 

 

 

 

 

 

Tots els socis i simpatitzants rebreu en breu un comunicat amb els detalls de l’acte, però mentrestant us animem a què us aneu preparant per la multitud de mobilitzacions que celebrarem enguany tant a Barcelona com a la nostra ciutat!!!

 

Sant Cugat fa Via cap a la Independència

Independència és llibertat!

Catalunya nou estat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.