“L’Assemblea Informa” a Sant Francesc, a Sant Cugat del Vallès

Aquest proper dissabte 15 de juny celebrarem a la Plaça del Coll a Sant Francesc un gran acte lúdic i informatiu, al qual esteu tots convidats!

Estem convençuts que disposar d’informació rigorosa és cabdal per decidir i amb aquesta voluntat volem fer arribar als veïns i a tots els santcugatencs informació detallada d’alguns dels temes que més preocupen davant el repte de la sobirania, com ara l’atur, les pensions, el dèficit fiscal, la llengua, la identitat o la integració a Europa, amb dades clares i objectives de la nostra realitat d’avui i de demà.

Amb aquesta voluntat, durant el matí recorrerem el barri amb punts d’informació mòbils i us atendrem a la parada que muntarem a l’Av. Cerdanyola, cantonada C. Montserrat.

A la tarda, a partir de les 6, serem a la Plaça del Coll oferint  a tots els interessats xerrades informatives personalitzades amb experts en cadascuna d’aquestes matèries, explicant i resolent dubtes. Mentrestant, al Xalet Negre, just al costat, organitzarem un passi del reportatge “Hola Europa”, després del qual obrirem un interessant debat col·loqui amb la Maria Dolors Genovès, responsable del mateix.

No ens oblidem, però, del caràcter festiu de la jornada…

A la tarda trobareu a la Plaça diversos tallers infantils i parades amb marxandatge, i al vespre, a partir de les 20:30, us convidem a passar una bona estona amb una gran botifarrada i un concert a càrrec del grup de Sant Cugat Pepe Nada y la Bonobo Blues Band que no us podeu perdre. És una de les nostres formacions amb més dosis d’humor i ironia!

També ens agradaria comunicar-vos que amb aquest acte iniciarem a Sant Cugat, després d’haver començat ja a Terrassa i Bellaterra, la campanya “Signa un vot per la independència”, que recordeu s’estendrà fins el maig del 2014. Per signar i exercir així el vostre dret de petició només cal que sigueu majors de 16 anys i presenteu el vostre DNI o passaport, en cas que sigueu estrangers.

Animeu-vos i vingueu a celebrar amb nosaltres el nostre primer “L’Assemblea Informa”!

SIGNA-UN-VOT-DEF-2 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.