Catalunya – Nigèria Molt més que futbol!

 

Catalunya-Nigèria.v8

Perquè hem de demostrar al món els nostres anhels de tenir Seleccions Catalanes i de llibertat! Perquè esperem que sigui l’últim partit amistós de la nostra Selecció! El 2 de gener hem d’aconseguir que el Catalunya Nigèria sigui una gran festa reivindicativa omplint l’Estadi de Cornellà-El Prat!

L’Assemblea Nacional Catalana, conjuntament amb la Plataforma Pro-Seleccions, és entitat col·laboradora del partit. Per això posem a disposició de les nostres Assemblees Territorials entrades de grup de totes les zones amb un 30% de descompte i un estalvi en la comissió de gestió.

Els preus, comptant la comissió de gestió són:

Còrners: 8€, preu normal 12,12€ (10€+2,12€ de despeses)

Gols: 11,5€, preu normal 17,27€ (15€+2,27€ de despeses)

Tribuna superior: 15€, preu normal 22,42€ (20€+2,42€ de despeses)

Tribuna inferior i tribuna presidencial superior: 18,5€, preu normal 27,57€ (25€+2,57€ de despeses)

Tribuna presidencial inferior: 22€, preu normal 32,72€ (30€+2,72€ de despeses)

Hem arribat a un acord amb la Plataforma per a la gestió de les entrades. Per comprar les entrades ens heu d’enviar un correu electrònic a entrades@seleccions.cat indicant el número d’entrades que voleu, la zona, un telèfon de contacte i el nom de la persona responsable i la població. Us respondrem explicant-vos com heu de fer la transferència i com haureu de recollir les entrades.

La data límit per demanar-les és el 27 de desembre.

Promoció per a autocars

Per animar a la gent a fer autocars de totes les zones del país us oferim a part del descompte del 30%, 3 samarretes de la campanya “Catalunya al Mundial Brasil 2014” perquè les sortegeu entre tota la gent de l’autocar i així ens ajudeu a reivindicar allò que creiem que és el nostre dret: que la selecció catalana de futbol pugui disputar competicions internacionals oficials. Per aconseguir-ho només cal que ens envieu tota la informació de l’autocar a entrades@seleccions.cat i passeu a recollir les samarretes al Passatge Permanyer 3, de Barcelona.

Si ens envieu la informació amb temps ho podrem penjar al web i enviar per correu electrònic als nostres col·laboradors de la població per facilitar que s’ompli.

El 2 de gener, tothom a l’estadi a animar Catalunya; tothom a omplir Cornellà-El Prat!