Uneix-te a la Cadena Humana, la Via Santcugatenca, el 6 de juliol

Ja us podeu inscriure aquí a la cadena humana que farem a Sant Cugat el proper dissabte 6 de juliol a les 19:30!

Imatge

Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana cridem a la mobilització de milers de sancugatencs i vallesencs, fent un pas més en el camí per assolir l’objectiu de la independència de Catalunya, fent una cadena humana a Sant Cugat que servirà al seu torn d’assaig de la que es farà a escala nacional el proper onze de setembre.

Aquest acte és continuació de la Consulta que vam fer sobre la independència, de la Marxa cap a la independència o l’Encesa de l’estelada més recentment, que culminarà en una gran mobilització el proper onze de setembre.

Horari

  • 19:30 concentració dels participants als punts d’informació que oportunament anunciarem.
  • 20:00 tancament de la cadena, mantenint-la durant 15 minuts.
  • 20:15 finalització de la cadena.
  • 20:30 acte de cloenda a Plaça d’Octavià.

 Recorregut

  • Encerclarem el Monestir.
  • Farem el recorregut que va des de la Plaça Lluís Millet fins a l’Avinguda de Cerdanyola cantonada Passeig Torre Blanca, passant pels Quatre Cantons i la Plaça d’Octavià.
  • I d’altres recorreguts complementaris, que anunciarem en breu.

Organització

Farem grups de 50 participants numerats amb un responsable per grup, que a la vegada s’agruparan en 4 grups amb un coordinador.

Trobareu cinc punts d’informació a diferents punts de la ciutat per tal de resoldre tots els dubtes que pugueu tenir i disposar de la informació més actualitzada de la cadena. Aquests punts estaran establerts a Pl. Lluís Millet, Pl. Dr. Galtés, Pl. Quatre Cantons, Pl. d’Octavià i Av. Cerdanyola/Pg. Torreblanca.

Necessitem que ens confirmeu la vostra participació i que animeu a participar als vostres familiars, amics i veïns omplint el nostre formulari d’inscripció  o adreçant-vos al correu electrònic d’Òmnium Cultural.

En els propers dies la Comissió Organitzadora us adjudicarà a quin recorregut i a quin lloc concret de la cadena haureu d’anar.

Animeu-vos!! formeu part de la Via Santcugatenca!!!

Inscriviu-vos aquí.

 Independència és llibertat!

Catalunya nou estat!

Un pensament sobre “Uneix-te a la Cadena Humana, la Via Santcugatenca, el 6 de juliol

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.