Concentració en defensa del referèndum, avui 8 de setembre ||★||

Des de Sant Cugat per la Independència, com a membre integrant de la Mesa pel Sí de Sant Cugat us esperonem a que aneu a la concentració d’avui, divendres 8 de setembre, a les 20:00, a la plaça de la Vila en defensa del referèndum d’autodeterminació.

Volem manifestar d’aquesta manera, el nostre suport explícit als nostres polítics, al president, al govern, a les persones imputades durant tot el procés i als nostres representants en el consistori, alcaldessa i regidors.

És evident que som plenament conscients de que la suspensió de la Llei del referèndum d’autodeterminació i de la Llei de Transitorietat i fundacional de la República Catalana per part del Tribunal Constitucional ja no té cap efecte al nostre país.

De tota manera. volem refermar i demostrar amb aquest acte que la decisió de fer el referèndum compta amb un ampli suport de la societat catalana.

Així com també han manifestat la majoria de territorials de l’ANC de la resta de municipis, informem que en cas de suspensió dels nostres representants, aquests tornaran a entrar a la Generalitat, al Parlament i als ajuntaments per seguir treballant.

 

Visca Catalunya lliure!

Un pensament sobre “Concentració en defensa del referèndum, avui 8 de setembre ||★||

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.