Col·labora en el llistat de greuges a Sant Cugat

Catalunya_Espanya_3

Et demanem la teva col·laboració!

En relació a la sobirania i desconnexió de l’Estat, es vol iniciar una campanya de denúncia dels incompliments i greuges de l’Estat espanyol cap a Catalunya, com poden ser infraestructures sense inversions, ajudes que no arriben o bé centres de recerca sense dotació.

Per conèixer més profundament aquestes ingerències de la maquinària de l’Estat, us demanem que ens feu arribar aquelles que creieu que afecten directament a Sant Cugat del Vallès, per tal d’integrar-les amb les que rebin dels altres territoris i de les diferents sectorials.

El secretariat local ja està treballant en això, però ens interessa escoltar la veu de tots els socis i simpatitzants que ens puguin aportar idees i informació. La forma de fer-ho és enviant-nos un correu a santcugat@assemblea.cat, posant al títol la paraula GREUGES, per poder identificar clarament aquestes respostes, amb una breu descripció del greuge (max 250 caràcters) i de les conseqüències negatives que provoca.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.