Video complet de la conferència-col·loqui amb en Vicent Partal a Sant Cugat

Tot seguit us enllacem l’enregistrament complet (en 5 videos) de la conferència-col·loqui que en Vicent Partal va fer a Sant Cugat el passat 2 d’octubre.

(Agraïm a Dimitri Defranc l’enregistrament de la conferència).

Com recordareu, el passat 2 d’octubre l’ANC de Sant Cugat va organitzar una conferència-col·loqui amb en Vicent Partal, director del diari electrònic Vilaweb, expert en política internacional i testimoni directe de diversos processos d’independència recents.

Durant l’acte, presentat per la coordinadora de l’ANC de Sant Cugat, Shirka Sinche, en Vicent Partal va parlar molt poca estona del seu darrer llibre Desclassificat 9-N: Història secreta d’una votació revolucionària”, ja que va preferir donar pas a una extensa sessió de preguntes formulades des del públic a les que va respondre de manera distesa, clara i precisa.

En Vicent Partal ens va presentar el 9-N com l’acte de desobediència massiva dels catalans davant de l’estat espanyol que va fer evident l’inici del procés de desconnexió. Aquesta darrera setmana, el 27-S ha refermat a les urnes, amb un resultat molt clar i més que suficient davant tot el món (llevat del govern i mitjans espanyols que es neguen a reconèixer la realitat) que el procés cap a la independència continua, poc a poc però de manera ferma i irreversible.

En Vicent Partal, a més, ens va llençar un missatge tranquil·litzador: no cal patir per la constitució del proper parlament i govern sorgits de les eleccions del 27-S. D’una manera o altra el procés només pot fer que continuar endavant.

També us passem una galeria de fotos de la conferència-col·loqui fetes pel nostre company Jordi Puiggené.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.