Col·loqui amb Isona Passola sobre “L’endemà” i el procés sobiranista.

Terrassa per la Independència (TxI)

Foto: Margarida Boada Miquel Noguera, coordinador de l’ANC-Terrassa, i Isona Passola. Foto: Margarida Boada

El passat dissabte 10 de gener va tenir lloc al Centre Excursionista de Terrassa un acte al voltant de la pel·lícula-documental “L’endemà” amb la presència de la seva directora i productora, Isona Passola. L’acte va ser organitzat per Terrassa per la Independència-ANC amb el suport del Centre Excursionista. Els assistents en van sortir molt animats per les opinions que van sentir de la Isona.

CARTELL ENDEMÀ_Terrassa

Un cop acabada la projecció de la pel·lícula va tenir lloc el col·loqui amb la directora. Va explicar detalls interessants de la confecció del documental, com ara que l’omnipresent fàbrica és una metàfora de la construcció del nou país. La nau està ubicada al Poble Nou de Barcelona. Sobre els personatges entrevistats, es van assegurar de presentar “prou diversitat de sexes i trajectòries polítiques”, apart de què les persones “fossin creïbles i comuniquessin bé”. Van…

View original post 471 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.