L’estelada s’instal·la a Sant Cugat

captura-de-pantalla-2014-09-03-a-las-13.05.42-287856
L’alcaldessa ha decidit que penjarà la bandera independentista en una asta a la plaça de l’estació dels FGC de Sant Cugat pels volts de la Diada
La plaça de Lluís Millet de Sant Cugat és l’escenari escollit per l’alcaldessa, Mercè Conesa, per lluir l’estelada, segons ha pogut saber el TOT. A tocar de la Diada Nacional, Conesa ha decidit que penjarà aquesta bandera de manera permanent a la plaça de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Encara no se sap el dia exacte en què s’instal·larà l’estelada, però segurament serà a la vigília de la Diada.
Amb aquest gest, Conesa compleix amb la petició que el passat mes de febrer va fer-li l’Assemblea Nacional Catalana (ACN), quan els seus membres de Sant Cugat van entregar una estelada a l’alcaldessa, perquè es pengés en algun punt de la ciutat. Finalment, l’alcaldessa ha manifestat la voluntat de penjar-la en un dels llocs de més concurrència ciutadana. Alguns partits polítics ja han expressat les seves reaccions en relació a la decisió de Conesa.

L’estelada a la ciutat
Aquesta serà la tercera vegada que el govern local de CiU penja la bandera estelada en algun punt de la ciutat, totes tres sota el mandat de Conesa. La primera vegada va ser el gener del 2013, després que la ciutat s’adherís a l’Associació de Municipis per la Independència. Aleshores la voluntat de Conesa era que es quedés de manera permanent onejant a la plaça de la Vila. L’endemà, però, algú va robar-la i Conesa va optar per arribar a un consens amb totes les forces polítiques locals per determinar-ne la ubicació.

L’any passat, per la Diada, l’estelada també va onejar a Sant Cugat. En concret, es va penjar a la plaça d’Octavià el dia 10 de setembre i va estar-hi tota la Diada, però després es va despenjar. No obstant això, Conesa ha mantingut la seva voluntat de buscar una ubicació per penjar l’estelada de manera permanent, una bandera que representa la voluntat de Sant Cugat perquè Catalunya esdevingui un estat independent.

2 pensaments sobre “L’estelada s’instal·la a Sant Cugat

  1. Jordi Casellas

    Nomes sera xr la diada? 😜

    SALUT!!

    El 05/09/2014, a les 21:21, Assemblea Nacional Catalana Sant Cugat va escriure: > >

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.